2021

 
Juha käynnisti kilpailukautensa 5.-6. kesäkuuta, kun Oulussa ajettiin kaksi RallyX Nordic -sarjan osakilpailua. Juha sai kisoihin kalustokseen Betomik Racing -tallin Ford Fiesta Supercarin, jolla hän löysi heti huippuvauhdin. Rytkönen ajoi Oulun ensimmäisessä osakilpailussa toiseksi kolminkertaisen maailmanmestarin Johan Kristofferssonin perässä. Toisesta osakilpailusta tuloksena oli komea kolmossija.

Juhan ja Betomik Racingin yhteistyö jatkuu myös MM-sarjassa valikoiduissa osakilpailuissa kaudella 2021. Juhan kausi käynnistyi MM-kauden avauskisasta Barcelonasta, missä hän selviytyi välieriin. Kauden toisessa osakilpailussa Ruotsin Höljesissä Juha ajoi komeasti finaaliin, jossa hän sijoittui kuudenneksi.

Syyskuussa Rytkönen ajoi Latvian MM-rallicrossissa. Tuplakisat eivät tuoneet himoittua finaalipaikkaa, mutta matkaan tarttui tärkeää oppia puhtaasta asvalttiradasta. 

Lokakuussa Juha kilpailee Belgian Span legendaarisella moottoriradalla sijaitsevalla rallicross-radalla. Kyseessä on kauden kuudes MM-osakilpailu.